Välkommet | Mat & Godbitar

Sökfunktion

Hundens ålder Select your dogs' age or leave blank to search all ages

Valp Vuxen Äldre

Fodertyp Select the food type or leave blank to search all

Våtfoder
Torrfoder
Godbitar

Särskilda behov Select any special requirements your dog might have

Tand- och munvård
Viktkontroll

Mat & Godbitar

Våra våt- och torrfoder har den rätta balansen av ingredienser som hundar behöver. Bläddra bland produkterna från A till Ö nedan eller använd sökfunktionen till vänster för att hitta foder och godbitar som passar din hund eller hundvalp.

Använd Pedigrees sökfunktion för att se vilka produkter som passar din hund eller hundvalp. Välj din hunds ålder, favoritmat och eventuella särskilda behov. Klicka sedan på "Uppdatera resultat" för att få en lista över matchande produkter. Klicka på en produkt för mer information eller ändra dina sökalternativ för att se fler matchande produkter.
Produktindex:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

Active Healthy Vitality & Energy Pedigree® Active är speciellt utformad med högre protein-, fett-, och vitamininnehåll jämfört med våra Adult-recept. Detta för att uppfylla den mer aktiva hundens större behov av energi. Även lämplig för hundar som vistas utomhus vid kyligare temperaturer.
A

Adult 4 pack Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
A

Adult Maxi >25kg Joint Health med Oxkött Stora hundar utsätter sina leder för större påfrestningar. Därför behöver de extra näring och omsorg. Pedigree® Adult Maxi innehåller glukosamin och fiskolja – en naturlig källa till omega 3-fettsyror som hjälper till att bibehålla rörligheten i lederna.
A

Adult Mini Vitality Små hundar har ett högt energibehov. Därför har Pedigree® Adult Mini tillagats med högkvalitativt animaliskt protein för att ge din hund tillräckligt med energi. Det innehåller även vitamin B och järn som hjälper din hund att hålla sig pigg och full av energi.
A

Adult Portionspåsar 100g Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
A

Adult Vital Protection med Kyckling Pedigree® Vital Protection är ett sortiment av torrfoder som passar din hund perfekt. Det är helfoder som varken innehåller konstgjorda smakämnen, färgämnen eller socker.
A

Adult Vital Protection med Oxkött Pedigree® Vital Protection med Oxkött är ett sortiment av torrfoder som passar din hund perfekt. Det är helfoder som varken innehåller konstgjorda smakämnen, färgämnen eller socker.
A

B

Bägare Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
B

Burk Junior Growth & Protection Valpar behöver ett varmt hem, massor av kärlek och mat, som hjälper till att skydda dem medan de växer. Pedigree® Burk Junior tillhandahåller kalcium och vitamin E för att ge din valp den bästa starten i livet.
B

Burkar Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
B

D

DentaStix® Pedigree® DentaStix® har en unik X-form och en särskilt slipande konsistens. Det är vetenskapligt bevisat att daglig använding minskar tandstensuppbyggnad med upp till 80%.
D

J

Jumbone® Den perfekta godbiten som varar länge. Jumbone® kombinerar ett hårt yttre med en läcker köttig kärna och är ett tuggben som din hund verkligen kan sätta tänderna i. Pedigree® Jumbone® finns i flera storlekar som passar alla typer av hundar och smaker.
J

Junior Optimal Growth Valpar växer olika fort och därför är Pedigree® Junior speciellt anpassad till att ge valpar all den näring de behöver för att växta upp korrekt och hjälpa dem att utveckla tänder, skelett och ett naturligt försvar. Helfoder för valpar, växande hundar från 2 månader upp till vuxen ålder samt dräktiga och digivande tikar.
J

Junior Portionspåsar 4x100g Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
J

K

Korv med Kyckling Pedigree® Korv är ett delikat helfoder med högt köttinnehåll. Skär den i skivor och servera den som den är eller blanda med torrfoder. Vi kommer alltid ha mer kött i våtfodret än någon annan ingrediens.
K

L

Light med Kyckling Mindre aktiva hundar eller hundar som har lätt för att gå upp i vikt behöver mat som är speciellt anpassad för deras behov. Därför har Pedigree® utvecklat en produkt med 20 procent mindre fett per måltid jämfört med våra recept för vuxna hundar. Produkten innehåller även alla essentiella näringsämnen för en god viktkontroll, så att din hund håller sig i form utan att sakna något.
L

M

Markies® Knapriga kex med läckert kött i mitten. När din hund förtjänar något extra, ge den några Markies® – en del av ett fantastiskt urval av läckra kex och godbitar från Pedigree®.
M

R

Rodeo® Pedigree® Rodeo® är ett bra sätt att belöna din hund eller visa den din kärlek. Med sin unika vridna form, en oemotståndlig köttsmak och ett tillfredsställande tuggmotstånd ger de här tuggbitarna din hund långvarig glädje.

Pedigree® Rodeo® finns med smak av kyckling och oxkött.
R

S

Schmackos® Hundar älskar kött och du älskar att skämma bort din hund med det den tycker bäst om. Lätt att bryta till mindre bitar, så du kan skämma bort din hund så mycket du vill.
S

Schmackos® Meaty Sticks De här utsökta godbitarna är fulla av kött och perfekta att ha i fickan när ni tar en promenad. Pedigree® Meaty Sticks är nyttiga och har en läcker smak som din hund kommer att älska.
S

Senior 8+ Healthy Vitality Hundar förbrukar mindre energi när de blir äldre. Pedigree® Healthy Vitality speciellt anpassad till behoven hos äldre hundar. Den innehåller högkvalitativt protein för att hjälpa musklerna att bibehålla sin styrka, samt fiskolja och glukosamin för sunda leder. Så att din hund kan fortsätta att vara aktiv och sund.
S

T

Tasty Bites Cheesy Bites Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites är läckra godbitar som din hund kommer att älska. Härligt olika med en läcker smak av ost och kött – Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites är små och mjuka, och perfekta att ta med när du är ute med din hund. De passar utmärkt för träning eller bara för att visa din hund din kärlek.
T

Tasty Bites Chewy Cubes Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes är läckra godbitar som din hund kommer att älska. Härligt olika med en läcker smak av ost och kött – Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes är små och mjuka, och perfekta att ta med när du är ute med din hund. De passar utmärkt för träning eller bara för att visa din hund din kärlek.
T

Tasty Bites Crunchy Pockets Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets är läckra godbitar som din hund kommer att älska. Härligt olika med en läcker krispig smak av kyckling – Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites är små perfekta bitar att ta med när du är ute med din hund. De passar utmärkt för träning eller bara för att visa din hund din kärlek.
T
/mat-och-godbitar/default.aspx