Sökfunktion

Hundens ålder Select your dogs' age or leave blank to search all ages

Valp Vuxen Äldre

Fodertyp Select the food type or leave blank to search all

Våtfoder
Torrfoder
Godbitar

Särskilda behov Select any special requirements your dog might have

Tand- och munvård
Viktkontroll

Mat & Godbitar

Våra våt- och torrfoder har den rätta balansen av ingredienser som hundar behöver. Bläddra bland produkterna från A till Ö nedan eller använd sökfunktionen till vänster för att hitta foder och godbitar som passar din hund eller hundvalp.

Använd Pedigrees sökfunktion för att se vilka produkter som passar din hund eller hundvalp. Välj din hunds ålder, favoritmat och eventuella särskilda behov. Klicka sedan på "Uppdatera resultat" för att få en lista över matchande produkter. Klicka på en produkt för mer information eller ändra dina sökalternativ för att se fler matchande produkter.
Produktindex:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

D

DentaStix® Pedigree® DentaStix® har en unik X-form och en särskilt slipande konsistens. Det är vetenskapligt bevisat att daglig använding minskar tandstensuppbyggnad med upp till 80%.
D

J

Jumbone® Den perfekta godbiten som varar länge. Jumbone® kombinerar ett hårt yttre med en läcker köttig kärna och är ett tuggben som din hund verkligen kan sätta tänderna i. Pedigree® Jumbone® finns i flera storlekar som passar alla typer av hundar och smaker.
J

M

Markies® Knapriga kex med läckert kött i mitten. När din hund förtjänar något extra, ge den några Markies® – en del av ett fantastiskt urval av läckra kex och godbitar från Pedigree®.
M

R

Rodeo® Pedigree® Rodeo® är ett bra sätt att belöna din hund eller visa den din kärlek. Med sin unika vridna form, en oemotståndlig köttsmak och ett tillfredsställande tuggmotstånd ger de här tuggbitarna din hund långvarig glädje.

Pedigree® Rodeo® finns med smak av kyckling och oxkött.
R

S

Schmackos® Hundar älskar kött och du älskar att skämma bort din hund med det den tycker bäst om. Lätt att bryta till mindre bitar, så du kan skämma bort din hund så mycket du vill.
S

Schmackos® Meaty Sticks De här utsökta godbitarna är fulla av kött och perfekta att ha i fickan när ni tar en promenad. Pedigree® Meaty Sticks är nyttiga och har en läcker smak som din hund kommer att älska.
S

T

Tasty Bites Cheesy Bites Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites är läckra godbitar som din hund kommer att älska. Härligt olika med en läcker smak av ost och kött – Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites är små och mjuka, och perfekta att ta med när du är ute med din hund. De passar utmärkt för träning eller bara för att visa din hund din kärlek.
T

Tasty Bites Chewy Cubes Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes är läckra godbitar som din hund kommer att älska. Härligt olika med en läcker smak av ost och kött – Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes är små och mjuka, och perfekta att ta med när du är ute med din hund. De passar utmärkt för träning eller bara för att visa din hund din kärlek.
T

Tasty Bites Crunchy Pockets Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets är läckra godbitar som din hund kommer att älska. Härligt olika med en läcker krispig smak av kyckling – Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites är små perfekta bitar att ta med när du är ute med din hund. De passar utmärkt för träning eller bara för att visa din hund din kärlek.
T
/mat-och-godbitar/snacks-godbitar