Sökfunktion

Hundens ålder Select your dogs' age or leave blank to search all ages

Valp Vuxen Äldre

Fodertyp Select the food type or leave blank to search all

Våtfoder
Torrfoder
Godbitar

Särskilda behov Select any special requirements your dog might have

Tand- och munvård
Viktkontroll

Mat & Godbitar

Våra våt- och torrfoder har den rätta balansen av ingredienser som hundar behöver. Bläddra bland produkterna från A till Ö nedan eller använd sökfunktionen till vänster för att hitta foder och godbitar som passar din hund eller hundvalp.

Använd Pedigrees sökfunktion för att se vilka produkter som passar din hund eller hundvalp. Välj din hunds ålder, favoritmat och eventuella särskilda behov. Klicka sedan på "Uppdatera resultat" för att få en lista över matchande produkter. Klicka på en produkt för mer information eller ändra dina sökalternativ för att se fler matchande produkter.
Produktindex:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

Active Healthy Vitality & Energy Pedigree® Active är speciellt utformad med högre protein-, fett-, och vitamininnehåll jämfört med våra Adult-recept. Detta för att uppfylla den mer aktiva hundens större behov av energi. Även lämplig för hundar som vistas utomhus vid kyligare temperaturer.
A

Adult 4 pack Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
A

Adult Maxi >25kg Joint Health med Oxkött Stora hundar utsätter sina leder för större påfrestningar. Därför behöver de extra näring och omsorg. Pedigree® Adult Maxi innehåller glukosamin och fiskolja – en naturlig källa till omega 3-fettsyror som hjälper till att bibehålla rörligheten i lederna.
A

Adult Mini Vitality Små hundar har ett högt energibehov. Därför har Pedigree® Adult Mini tillagats med högkvalitativt animaliskt protein för att ge din hund tillräckligt med energi. Det innehåller även vitamin B och järn som hjälper din hund att hålla sig pigg och full av energi.
A

Adult Vital Protection med Kyckling Pedigree® Vital Protection är ett sortiment av torrfoder som passar din hund perfekt. Det är helfoder som varken innehåller konstgjorda smakämnen, färgämnen eller socker.
A

Adult Vital Protection med Oxkött Pedigree® Vital Protection med Oxkött är ett sortiment av torrfoder som passar din hund perfekt. Det är helfoder som varken innehåller konstgjorda smakämnen, färgämnen eller socker.
A

J

Junior Optimal Growth Valpar växer olika fort och därför är Pedigree® Junior speciellt anpassad till att ge valpar all den näring de behöver för att växta upp korrekt och hjälpa dem att utveckla tänder, skelett och ett naturligt försvar. Helfoder för valpar, växande hundar från 2 månader upp till vuxen ålder samt dräktiga och digivande tikar.
J

L

Light med Kyckling Mindre aktiva hundar eller hundar som har lätt för att gå upp i vikt behöver mat som är speciellt anpassad för deras behov. Därför har Pedigree® utvecklat en produkt med 20 procent mindre fett per måltid jämfört med våra recept för vuxna hundar. Produkten innehåller även alla essentiella näringsämnen för en god viktkontroll, så att din hund håller sig i form utan att sakna något.
L

S

Senior 8+ Healthy Vitality Hundar förbrukar mindre energi när de blir äldre. Pedigree® Healthy Vitality speciellt anpassad till behoven hos äldre hundar. Den innehåller högkvalitativt protein för att hjälpa musklerna att bibehålla sin styrka, samt fiskolja och glukosamin för sunda leder. Så att din hund kan fortsätta att vara aktiv och sund.
S
/mat-och-godbitar/torrfoder