Sökfunktion

Hundens ålder Select your dogs' age or leave blank to search all ages

Valp Vuxen Äldre

Fodertyp Select the food type or leave blank to search all

Våtfoder
Torrfoder
Godbitar

Särskilda behov Select any special requirements your dog might have

Tand- och munvård
Viktkontroll

Mat & Godbitar

Våra våt- och torrfoder har den rätta balansen av ingredienser som hundar behöver. Bläddra bland produkterna från A till Ö nedan eller använd sökfunktionen till vänster för att hitta foder och godbitar som passar din hund eller hundvalp.

Använd Pedigrees sökfunktion för att se vilka produkter som passar din hund eller hundvalp. Välj din hunds ålder, favoritmat och eventuella särskilda behov. Klicka sedan på "Uppdatera resultat" för att få en lista över matchande produkter. Klicka på en produkt för mer information eller ändra dina sökalternativ för att se fler matchande produkter.
Produktindex:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

B

Burk Junior Growth & Protection Valpar behöver ett varmt hem, massor av kärlek och mat, som hjälper till att skydda dem medan de växer. Pedigree® Burk Junior tillhandahåller kalcium och vitamin E för att ge din valp den bästa starten i livet.
B

J

Junior Optimal Growth Valpar växer olika fort och därför är Pedigree® Junior speciellt anpassad till att ge valpar all den näring de behöver för att växta upp korrekt och hjälpa dem att utveckla tänder, skelett och ett naturligt försvar. Helfoder för valpar, växande hundar från 2 månader upp till vuxen ålder samt dräktiga och digivande tikar.
J

Junior Portionspåsar 4x100g Vi älskar hundar. Det innebär att vi tillverkar hundmat som är både nyttig och god. Vi väljer noggrant ut ingredienserna i Pedigree® för att ge hundarna all den näring de behöver – varje gång de äter.
J
/mat-och-godbitar/valp