Vi älskar hundar

Allt vi gör, gör vi för att vi älskar hundar. För oss är inte hundar bara vårt jobb, de är vårt liv. Från hundar...

Läs mer >

Det gör vi

Vi anser att alla hundar ska få högkvalitativ...

Läs mer >

Våra löften

Alla våra helfoder, våt- som torrfoder, är 100 % näringsmässigt kompletta...

Läs mer >

Annonsering

Vi älskar att göra annonser som visar magin...

Läs mer >

Waltham

Sedan 1960-talet har forskningen kring hundvård och näring gått framåt med stormsteg...

Läs mer >

Fakta om vårt foder

Lär dig sanningen om innehållet i våra hundfoder

Läs mer >

Kontakt

Vi strävar alltid efter att förbättra kvaliteten på våra tjänster...

Läs mer >

Waltham

Sedan 1960-talet har forskningen kring hundvård och näring gått framåt med stormsteg. Vi är stolta över att WALTHAM® Centre for Pet Care and Nutrition (döpt efter staden i Leicestershire där Pedigree®™ UK har sitt huvudkontor) leder forskningsflocken

Watham Watham

Vi är ännu mer stolta över våra forskningsmetoder. Vi ser på hundarna som hjälper oss som våra forskningsassistenter, en metod som bevisligen fungerar. Villiga, glada hundar som behandlas som husdjur hjälper oss att förstå vad som är bäst för ditt husdjur.

I vårt laboratorium utförs världsledande forskning inom en mängd olika områden, inklusive att förbättra hundars hälsa genom antioxidanter och probiotika samt genom att optimera energiintaget. I samarbete med universitet och institut över hela världen uppnår vi snabba, exakta resultat med väldigt få hundar.

Just nu har vi cirka 150 hundar och 230 katter som bor i fantastiska, berikade miljöer och tas om hand av mer än 100 utbildade skötare. Hundarna får två promenader om dagen och deras lekområde inkluderar en särskild sinnesträdgård med mängder av goda dofter. Våra hundar njuter av flera timmars socialisering varje dag och får prova på aktiviteter som agility och flyball samt att springa löst och leka kring vattenfontänerna. År 2003 satte vi till och med ett världsrekord i hundlydnad: Vårt team på WALTHAM fick 76 hundar att sitta stilla, tillsammans, i hela två minuter.

Vårt världsrekord var inte bara ett jippo. Att få en hund att sitta stilla, avslappnad och nöjd, är viktigt för en del av vår forskning – som när vi undersökte hur mycket fukt en hund förlorar via huden. (Just den här studien ledde till foder som främjar friskare hud och glansigare päls.)

Vår forskning sker på hundens premisser, vilket kan göra det mer utmanande. Våra forskningsmetoder skiljer oss inte bara från konkurrenterna – de gör också WALTHAM till en verkligt givande arbetsplats.

/om-pedigree/waltham