Välkommet | Valp | Registreringsformulär

Välkommen till vårt "Valp till Hund"-Program

Att välkomna en ny valp i ditt hem är början på en lång och givande resa för er båda. Det som händer under de första tolv månaderna av denna resa är avgörande för att din valp ska bli en frisk och glad hund. Därför har vi utvecklat ”valp till hund”-programmet med enkla aktiviteter för de olika stadierna i din valps liv. Vi har delat upp valpens utveckling efter tre grundprinciper: vårda, träna och lek.

Om du gör lite avde här tre sakerna varje dag såhjälper du till att fostra din nya valp till en glad, frisk och vänskaplig hund.

  • Vårda- Allt du behöver veta om till exempel foder, pälsvård och medicinsk vård så att din hund får vara så frisk som möjligt genom hela livet.
  • Träna- Disciplin är nödvändigt för att din valp ska må bra. Valpar tycker om att lära sig saker och ting, framför allt när de belönas för det.
  • Lek- Det är inte jobbigt att leka med din valp varje dag! Det finns sätt att göra leken till en lärorik aktivitet och tillfällen då du även måste begränsa leken.

Valpinformation

Valpens namn *
Kön? *
Hanhund Honhund
Storlek? *
Dvärghund Liten Medelstor Stor Mycket stor
Valpens födelsedatum *
Ras

Ägaruppgifter

Förnamn *
Efternamn *
E-post *
Produkter och erbjudanden
Jag vill gärna få information och marknadsföring (via e-post) från Mars Sverige AB i relation till andra produkter i Pedigrees sortiment. Jag medger att Mars Sverige AB samlar in, lagrar, behandlar och överför mina uppgifter i detta syfte. Jag är införstådd med att Mars inte kommer att vidareföra min information till tredje, extern part utan mitt medgivande. Jag är införstådd med att jag när som helst kan dra tillbaka detta medgivande.

För mer information om integritetskydd, se Mars Privacy Policy

Mars Sverige AB använder dina uppgifter enbart för att skicka dig e-post i samband med ”valp till hund”-programmet. Såvida du inte ger ditt medgivande genom att bocka för gällande ruta i formuläret kommer vi inte att använda din information i marknadsföringssyfte eller annat syfte, och vidareför den inte heller till tredje, extern part. Du kan när som helst säga upp din prenumeration på ”valp till hund”-programmets nyhetsbrev.

/valp/registreringsformular