PEDIGREE® DENTASTIX Advanced Mini

Pedigree® Dentastix™ Advanced Mini är tuggstänger med en unik form och flexibel struktur. De räcker längre och minskar förekomsten av plack nära tandköttskanten, för en grundlig rengöring.

Varje förpackning innehåller en tuggstång med kycklingsmak som har aktiva ingredienser och en speciell konsistens. De har en revolutionerande konsistens som böjs kring hundens tänder för en djup rengöring och minskar förekomsten av plack längs tandköttskanten.
  • För hundar mellan 5-10 kg
  • Ger en grundlig rengöring av hundens tänder och tandkött
  • Tuggben med kycklingsmak som innehåller mindre än 1,5 % fett
  • Inget tillsatt socker, konstgjorda färger eller konstgjorda smaker
Det bästa sättet att ta hand om din hunds tänder, är att borsta dom varje dag.

Det bästa sättet att se till att din hunds tänder hålls fina och välbevarande är genom daglig tandborstning.

UTFODRING INSTRUKTIONER

Små hundar, t.ex. en Tax, ge 2 tuggstänger per vecka. Detta är en godbit som är lämplig bara för er velegnet til hundar mellan 5 kg och 10 kg. Olämplig för valpar under 4 månader. 2 tuggstänger ger 11% av en veckas ugentlige energibehov för en hund på 5 kg. Minska huvudmåltiden med motsvarande/tilsvarende. Öppnad förpackning skall användas inom 1 timme. En skål med friskt vatten ska alltid finnas tillgänglig. Förvaras svalt och torrt.

SAMMANSÄTTNING

Sammansättning: spannmål/korn, vegetabiliska biprodukter, kött/kjøtt/kjøtt och animaliska biprodukter (varav/hvorav 4% kyckling/kylling), mineraler (varav/hvorav 2.2% Natriumtrifosfat), oljor & fetter.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy