pedigreese vara

Våra löften

vet-vetVetenskap

WALTHAM™ Centre for Pet Nutrition: Forskarna på WALTHAM™ samarbetar med djuren på WALTHAM™ Center for Pet Nutrition för att bedriva grundläggande forskning för Pedigree®-produkter och levererar vetenskapliga genombrott på områdena djurfoder, hälsa, välbefinnande och beteende.

Besök gärna www.waltham.com för mer information.

vet-vetNäringsinnehåll

Alla kompletta torr- och våtfoder från Pedigree® är 100 % näringsmässigt kompletta och balanserade.

”För att vara kompletta och balanserade måste djurfoder innehålla alla väsentliga näringsämnen som krävs av det djur de är utformade för och i rätt mängd för djurets ålder” – WALTHAM™ Center for Pet Nutrition

Våra torr- och våtfoder är vetenskapligt utformade för att tillhandahålla de näringsämnen som din hund behöver, och innehåller dessutom ingredienser som stöder:

  • Friska tänder och skelett: Våra recept innehåller optimala nivåer av kalcium och fosfor för att ge ett friskt skelett och bitarna i våra torrfoder är överdragna med en aktiv ingrediens som förebygger tandsten.
     
  • Matsmältning: Våra recept innehåller naturfibrer som ger en bra matsmältning och högkvalitativt protein som är skonsamt mot hundens mage.
     
  • Hud och päls: Våra recept är speciellt utformade med oljor som solrosolja som ger näring till hundens hud och päls.
     
  • Immunsystem: Våra recept innehåller E-vitamin, en antioxidant, och mineraler som är viktiga för ett starkt immunsystem.

Pedigree® våtfoder är 100 % komplett och balanserat och finns i både burk och påse. Det kan komma som en överraskning att våra våtfoder innehåller ungefär fyra gånger färre kalorier per gram än det genomsnittliga torrfodret och därmed kan bidra till en hälsosam kroppsvikt för din hund genom att förhindra övermatning. De innehåller också mer vatten än torrfoder, vilket hjälper till att hålla urinvägarna friska. Klicka här för att få veta mer

Torrfodret Pedigree® Vital är 100 % komplett och balanserat och har utformats av forskare för att skydda din hunds tandhälsa, hud och päls, matsmältnings- och immunsystem – de fyra vanligaste hälsoproblemen som veterinärer ser hos hundar idag. Pedigree® tillverkas utan konstgjorda smakämnen, innehåller fibrer för god matsmältningshälsa och de enskilda foderbitarna hjälper till att upprätthålla god munhälsa. Klicka här för att få veta mer

Det är vetenskapligt bevisat att Pedigree® DentaStix och Pedigree® DentaFlex bidrar till att minska tandsten och plack när de ges som en del av en tandvårdsrutin. Klicka här för att få veta mer

vet-vetGodkända leverantörer

Alla våra råvaror kommer från godkända leverantörer.

vet-vetHögsta fabriksstandarder

Våra fabriker genomgår oberoende kontroller enligt samma standarder som används för att producera livsmedel för människor.

vet-vetEndast tillverkat av oss

Eftersom vi är stolta över kvaliteten på vår hundmat, tillverkar vi inte den för något annat företag.

PedigreeGirl