Mata din hund eller valp

För att hålla sig frisk behöver din hund rätt balans av protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler. Varje näringsämne måste vara i balans med kostens energiinnehåll samt med vart och ett av de andra näringsämnena.

Rätt mängd kalorier beror på storlek och ras på din hund samt på mängden motion den får. Åldern kan också göra en stor skillnad: valpar, vuxna hundar, äldre hundar samt dräktiga och digivande honhundar behöver alla olika mängd energi.

Tillaga hemma eller köpa färdigt?

Att skapa en balanserad kost för din hund hemma kräver en hel del tid, ansträngning och kunskap. Det är svårt att få det rätt – och det kan påverka din hunds hälsa.

Årtionden av vetenskap och expertis står bakom de olika sorterna av hundfoder som numera finns i butikerna. Dagens Pedigree® -sortiment är resultatet av mer än 60 års forskning.

Det innebär att du får garanterad, konsekvent kvalitet, oavsett om det är helfoder, kompletterande foder, torrfoder eller våtfoder. Att ge din hund Pedigree® är helt enkelt det lättaste sättet att se till att den får all näring den behöver.

 

 

17
PedigreeGirl