PEDIGREE® Rodeo™ x7 med kyckling

PEDIGREE® Rodeo™ x7 med kyckling

Variationer    Oxe    Kyckling

Hundar älskar att upptäcka – Rodeo™ tuggpinnar med kyckling är välsmakande, vridna bitar hundgodis, perfekta för daglig belöning. De har en unik vriden form och ett härligt tuggmotstånd som skapar angenäma lekstunder och närhet.

Gör din hund glad med Pedigrees Rodeo tuggpinnar. Varje tuggben är fullt av näringsämnen och vitaminer som är viktiga för sund tillväxt och glada husdjur. Rodeo™ tuggben inkluderar omega 3, vitaminer och mineraler och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller smak- och aromämnen, så att du kan vara säker på att du bara ger din hund det bästa. Två läckra smaker att välja mellan: oxe och kyckling.

Genom att leva livet fullt ut hjälper hunden oss att uppskatta vardagens alla glädjeämnen. De godbitar som vi ger våra husdjur, som en belöning, för att skapa samhörighet, träna eller bara leka är ett litet sätt att fira den glädje de ger oss. Med hjälp av näringsexperter och veterinärer på Waltham™ Centre for Pet Nutrition har Pedigree® tagit fram ett varierat utbud av läckra godbitar i alla former, storlekar och texturer. För att våra hundar ska vara fulla av livsglädje, just så som vi älskar dem.

Hundar älskar kött och du älskar att ge din hund det den tycker bäst om. Lätta att bryta i mindre bitar, så att du kan skämma bort din hund så mycket du vill.

UTFODRING INSTRUKTIONER

Små hundar (5-9 kg), ge upp till 4 tuggstänger per vecka. Mellanstora hundar (10-24 kg), ge upp till 7 tuggstänger per vecka.
Stora hundar (25 kg eller mer), ge upp till 14 tuggstänger per vecka. Minska huvudmåltiden med motsvarande. 
Detta är en godbit som är lämplig för hundar bara från 5 kg och mer. Olämplig för valpar under 4 mån. Förvaras svalt och torrt. En skål med friskt
vatten ska alltid finnas tillgänglig.

SAMMANSÄTTNING

Sammansättning: vegetabiliska biprodukter, spannmål, diverse socker, mineraler, kött och animaliska biprodukter (varav torkad fågelleverpulver 2.3%, motsvarar kyckling 4%), oljor & fetter, fröer.

GENOMSNITTLIGT ANALYSVÄRDE (%)

Protein: 23.0
Fettinnehåll: 3.0
Råaska (mineral): 6.0
Växttråd: 2.0
Vatten: 20.0
Omsättbar energi: 288 kcal/100 g
Kalcium: 0.70
Omega 3 fettsyror: 635 mg/kg

TILLSATSÄMNEN PER KG

Näringstillsatser:  
Vitamin A: 5292 IE,
Vitamin E: 52.9 mg,
Järn (Järn(II)sulfatmonohydrat): 15.9 mg.
PedigreeGirl